Hai, selamat datang kembali semuanya!
Setelah mencoba menghilangkan kulit kemarin, hari ini saya mencoba membukanya secara manual sepanjang hari dengan teman-teman saya karena itu satu-satunya cara yang baik untuk memasaknya.
Kita selesai sekitar jam 3 sore juga sedang mencari beberapa artical dan mesin untuk membukanya, dan coba tebak ada mesin untuk biji ini tetapi tidak di Indonesia mungkin amerika.
Setelah semua biji semangka habis, saya menyimpannya di lemari es agar tidak basah dari apa pun. Dan karena sudah terlambat untuk membuat susu jadi saya meninggalkannya suatu malam dan akan membuatnya besok.
Sampai jumpa besok kawan
Hello readers.. I am Andi Devira Razak usually called Vira... i'm student of Tourism Polytechnic of Makassar, 2 semester of Food Production Management.. I make this blog for my practical assignment ... hopefully this blog can help you guys and hopefully you enjoy this blog.. Critics and suggestion please send to my email adeviraarzk@gmail.com
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Survei Market
Welcome back guys! Back again on Visit Local Market content, so on this week i was visiting local market, this local market are located at ...

-
New day guys! Today is the last day of Croissant, it's actually Tarlet day but i have no idea how to make tarlet so i will just learn m...
-
good day everyone! the end of the semester will be hard part of study because i need to prepare my Research and Development for my last hom...
-
Hi guys, This Thursday is gonna be different like the last Thursday. If you read my last blog then you already know why. You didn’t read...
No comments:
Post a Comment